Meet the Dutch girlboss team

Het team van Dutch Girlboss bestaat uit 4 ambitieuze meiden en natuurlijk happy founder Paulien. Wil jij alles over het team te weten komen? Lees dan snel verder.

Happy Founder

Hi, ik ben Paulien, happy founder van de Dutch Girlboss Academy.
Ik ben een dromer en een doener! Een dromer door altijd daarvan te dromen wat nog net een stap te ver lijkt en een doener om het dan vervolgens ‘gewoon’ te gaan realiseren. Inmiddels doen we de uitvoering gelukkig met ons team, waar ik super trots op ben.

Ik ben ontzettend ongeduldig en een echte doorzetter. Ik hou ervan om mensen wakker te schudden, om knopen door te hakken en hen te helpen richting hun droomleven. Wat houd je tegen? Je leeft maar 1 keer. Vaak moeten we wat meer schijt hebben wat andere mensen er van zouden denken. Wat maakt het uit? Zolang jij er maar happy van wordt.

Big dreams for now: duizenden ambitieuze girls helpen om hun droombusiness te bouwen!

Oh ja, had ik al gezegd dat ik een travel junkie ben? Ik reis meerdere maanden per jaar en kom net terug van een trip naar de US. Next trip: in augustus reizen we een maand door Europa (waarschijnlijk Italië) maar dat kan zomaar last-minute iets anders worden.

“Together we will make a difference”

Paulien van Eerdenburg

Aniek Vogel

Chief Content & Social Media

Hi! Ik ben Aniek en ik ben chief Social Media & Content.
Ik vind het heel erg leuk dat ik dankzij mijn werk voor Dutch Girlboss in contact kom met allerlei Girlbosses & daarnaast mag ik ook nog eens extra tijd op Instagram doorbrengen dat is nooit vervelend 😉. Verder onderhoud ik de website en zorg ik dat nieuwe members toegang krijgen tot de online academy!

‘’What if I fall? Oh, my darling. What if you fly?’’ is mijn favoriete Girlboss quote. Het herinnert me eraan dat je altijd alles een kans moet geven.

’S Nachts mag je mij alleen wakker maken voor een vakantie naar de zon of als het sneeuwt. Ik vind het altijd iets magisch hebben als alles wit gekleurd is. Voor de rest moet je me vooral niet wakker maken, ik hou van slapen. Het allereerste wat ik doe als ik ’s ochtends wakker word? Ik knuffel eerst even met mijn hond maar daarna pak ik gelijk mijn telefoon om even op Instagram te kijken (oeps, ik ben verslaafd).

Je kan mij trouwens echt heel blij maken met leuke vakanties, de zon, ijsjes & tijd met gezellige mensen door brengen. Een combinatie van al die dingen is helemaal leuk.

Een leuk weetje over mij? Boven aan mijn bucket list staat het schrijven van een kinderboek. Wil jij meer over mij weten, gezellig kletsen, vragen stellen of een ijsje met me eten? Je kunt me vinden op @aniekvogel

Chief Design

Hi, Joli hier! Chief Design binnen het Dutch Girlboss team! Vind het een mooie mogelijkheid om lekker creatief bezig te zijn met beeld, Photoshop en.. pijltjes (jaaha, let maar eens op, daar kun je niet omheen in mijn ontwerpen).

Je kunt me ’s nachts wakkers maken voor roze koeken, ijsjes & Triple Karmeliet, ik weet in alles iets positief te zien, maar heb een hekel aan onnodige verkleinwoorden. Woon in Utrecht, werk in Rotterdam, maar ben stiekem toch nog echt een Brabander (met andere woorden.. ik leef in de trein). Ga het liefst elke week op vakantie, heb ooit een halve dag opgesloten gezeten in mijn badkamer & maak elke maand opnieuw het voornemen vaker het journaal te kijken.

Vragen, opmerkingen, kritiek of gewoon zin in een kop koffie (ja, een biertje mag ook); je kunt me vinden op @joliida

Joli Seelen

Marlieke Dul

Chief Dutch Girlboss TV

Hee, hallo! Ik ben Marlieke, chief video binnen het Dutch Girlboss team. Samen met het team bedenk ik de video formats en edit ik alle video content die je voorbij ziet komen. Naast video’s editten ben ik achter de schermen nog bezig met een ander tof media project maar daar later meer over;) Vroeger wilde ik John de Mol worden. En zodoende ben ik, door kei hard werken, in de televisiewereld terecht gekomen. Ik heb televisieprogramma’s mogen produceren en werk nu bij het grootste entertainment bedrijf van de wereld namelijk Disney. Omdat ik het produceren toch een beetje miste ben ik naast mijn vaste baan voor mezelf begonnen en nu help ik nu ook ondernemers met het produceren van hun video content.

Mijn advies voor alle ambitieuze girlbosses is dan dus ook: “If you can dream it you can do it!”

En dan nu over op het persoonlijke stukje. Ik ben, net als Joli een echte Brabander. Ik woon in Eindhoven, werk in Hoofddorp en leef dus ook in de trein. Ik ben echt een ochtendmens dus ik word s nachts liever niet wakker gemaakt. Behalve als je me meeneemt op reis. Ik ben dol op reizen en aan het eind van de zomer backpacken door Colombia. Techniek, media en persoonlijke ontwikkeling vind ik ook helemaal te gek en luister daar dus ook veel podcasts over. Sporten doe ik ook heel graag, voor mij de ultieme ontspanning. Even geen beeldschermen maar volle focus op die sportieve doelen. Yes ik ben een goaldigger en maak dus ook overal lijstjes van. Ook vind ik nieuwe mensen leren kennen ontzettend leuk. Dus heb je vragen over video’s maken of lijkt het je leuk om samen een biertje te drinken? Stuur me dan gerust een berichtje, je kan mij vinden via @marlieke_media