NOWHERDAYS

Business Opleiding & Coaching

Ontdek hoe je een Succesvol Bedrijf bouwt  

Wil jij een eigen bedrijf starten of je bedrijf laten groeien?
Wil je goed kunnen leven van je bedrijf? En de vrijheid hebben om te werken waar je maar wilt?
Schrijf je nu in voor één van onze nieuwe trajecten en ontvang een jaar lang intensieve begeleiding 
bij het bouwen van  het BEDRIJF WAAR JE VAN DROOMT.
(Stap 1: Bekijk de video hierboven)  

Profiteer nu van deze speciale actie met maar liefst 1500 euro korting!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wil jij een Succesvol Bedrijf bouwen? Kies dan voor een traject bij Nowherdays! Onze gloednieuwe, kwalitatieve opleidingen mét persoonlijk advies & begeleiding zijn te volgen waar je maar wilt. Je doet het bovendien niet alleen maar samen met onze andere members. Wil jij een persoonlijke coach die je 1-op-1 begeleidt en een support team die dagelijks je vragen beantwoorden? Profiteer nu van de speciale actie!

 

Heb je het gevoel dat het je maar niet lukt?

50% van de ondernemers stopt er binnen 5 jaar mee of gaat failliet. De meeste ondernemers doen maar wat en kunnen daardoor niet leven van hun bedrijf. Ze verlangen naar vrijheid maar ervaren in de realiteit vooral veel stress. Herkenbaar? Naar de KvK stappen is niet ingewikkeld. Een Succesvol bedrijf bouwen voor de meeste mensen helaas wel.

Neem jij jezelf en je bedrijf serieus?

Dan moet je iets anders doen.

Mijn naam is Paulien van Eerdenburg, alweer 8 jaar ondernemer en 2 succesvolle bedrijven verder. De afgelopen jaren hebben we honderden vrouwen mogen helpen om hun droom waar te maken; een bedrijf te starten en te laten groeien. Om een succesvol bedrijf te creëren waar je gelukkig van wordt. Vooral dat laatste is iets wat ik zelf erg belangrijk vind aangezien ik zelf heb ervaren hoe het is om vast te zitten in de ratrace (ik ontsnapte zelfs 2x uit die ratrace; eerst nam ik ontslag van mijn baan in loondienst en de 2de keer verkocht ik mijn bedrijf omdat ik er niet happy van werd). Nu leef ik mijn ultieme droomleven, woon ik in het buitenland met mijn vriend en ervaar ik financiële vrijheid. Iets waar veel ondernemers naar streven. 

Neem jij jezelf en je bedrijf echt serieus?
Wil je geen hobby maar een Succesvol bedrijf?
Dan zal jij iets anders moeten doen dan de gemiddelde ondernemer.
Wat dat exact is dat leer je met onze bewezen succes methode.  

Kies voor jezelf en voor (financiële) vrijheid


Herken je jezelf hierin?

Je hebt een ‘vaste’ baan met 25 vakantiedagen waarin je je opgesloten voelt
✖ Je bent al ondernemer en wilt je bedrijf serieus laten groeien
Je wilt meer het verschil maken (voor andere mensen), meer van betekenis zijn
Je bent ambitieus en weet dat je meer kunt dan je nu laat zien
Je droomt ervan om zelf je werktijden en werkplek te kunnen bepalen
Je hebt niet veel ondernemende vriend(innen) om je heen 
Je zou wel graag je baan opzeggen maar laat je tegenhouden omdat je je hypotheek/huur moet betalen
Je vindt het spannend om stappen te zetten, maar weet ook dat als je het niet NU doet, je het nooit gaat doen
Je hebt het druk, je werkt, je spreekt met vriendinnen af, sport en hebt geen idee waar je de tijd vandaan moet halen om iets te veranderen

Het is onze missie om ambitieuze vrouwen te helpen om financieel vrij te zijn middels het starten en het laten groeien van een eigen bedrijf. 

Met een verdienmodel dat volledig bij je past en lanceringen waarmee je je bedrijf start en laat groeien. Met persoonlijk advies & begeleiding helpen we je stap voor stap verder zodat jij echt nieuwe resultaten gaat behalen.   

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Ben jij klaar voor echte actie?


Jij kunt net als Marielle, Isabella, Janneke, Melissa, Bianca (en honderden anderen) je eigen bedrijf bouwen. 
Wanneer je begint met nadenken over hoe je wilt leven, hoe jouw droomleven eruit ziet dan kan jouw bedrijf dit leven voor je creëren. Je vormt jouw droombedrijf om jouw ideale levensstijl en niet andersom! Door de juiste keuzes te maken realiseer je ultieme (financiele) vrijheid. Dat vind je misschien spannend en wellicht denk je nu ‘gaat dit mij wel lukken?’ of ‘is dit wel voor mij weggelegd?’. Je bent niet de enige die dit denkt. Andere members in onze trajecten ervaren dat ook. Zij zaten allemaal in dezelfde situatie en dachten ook dat het voor hen onmogelijk zou zijn. Nu lees ik dagelijks berichten van members in onze community die de trajecten hebben afgerond en mega mooie resultaten hebben behaald. Die kunnen leven van bedrijf. Hun baan opzeggen. Hun omzet verdubbelen of zelfs verdriedubbelen. Of hun investering binnen een week terugverdienen! Jij bent niet anders, jij kunt dit ook. 

Wil je?

✓ Binnen 12 maanden leren hoe je goed kunt leven van je bedrijf?
 Minder hard werken zodat je meer tijd hebt voor vrienden, familie en geliefden?
✓ Echte vrijheid ervaren en kunnen werken waar je maar wilt?
 Geld verdienen met iets wat je zo gemakkelijk afgaat dat dat te makkelijk lijkt (dit gebeurt er wanneer je vanuit jouw unieke talenten gaat ondernemen ;-))
 Leren hoe je je bedrijf opschaalt zonder dat het je meer tijd kost?
 Weten hoe je succesvol lanceert zodat klanten naar jou toe komen (en je niet hoeft te leuren)?

DE COACHES

Paulien van Eerdenburg

Paulien van Eerdenburg

Na een carrière in de corporate wereld en het behalen van haar MBA opleiding  startte Paulien op haar 25ste een wijnhandel. Binnen korte tijd groeide de wijnhandel van
niets tot 750.000 euro omzet. In 2015 startte ze haar 2de bedrijf dat nu onder het merk Nowherdays bekend is om ambitieuze vrouwen te begeleiden hun eigen bedrijf te starten en te laten groeien. Dit doet ze samen met haar team dat bestaat uit 12 vrouwen die samen zorgdragen voor de dagelijkse gang van zaken.

Lianne van Diepen

Lianne van Diepen

Als moeder van 2 kleine kinderen weet ze alles over het combineren van een druk gezin en haar werk. Lianne heeft een HR achtergrond en ruim 10 jaar ervaring als coach, haar aanpak is alles behalve zweverig maar met de diepgang die nodig is om naar een nieuw resultaat te komen. Ze is erkend coach en gecertificeerd voor het gebruik van MBTI en DISC. Daarnaast is Lianne aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.  

ERVARINGEN VAN ANDEREN

DE EXPERTS

Charlotte Meindersma

Charlotte Meindersma

Juridische zaken

Anne Quaars

Anne Quaars

Merk & Positionering

Annemieke van Waterschoot

Annemieke van Waterschoot

LinkedIn

Chantal & Suzanne

Chantal & Suzanne

PR

Floor Eizema

Floor Eizema

Social Media

Kim Buining

Kim Buining

Facebook groepen

Youri Meuleman

Youri Meuleman

Salesfunnel

Sarah Kuypers

Sarah Kuypers

Copywriting

Astrid Tees

Astrid Tees

Money mindset & Wet van aantrekkingskracht

Danique Plaatzer

Danique Plaatzer

SEO

Femke Hogema

Femke Hogema

Profit First

Janne Schuijn

Janne Schuijn

Mindset

Sabrina Nijs

Sabrina Nijs

Salesgesprekken

Sandra Breure

Sandra Breure

Belasting

Stefanie van Pelt

Stefanie van Pelt

Google Analytics

Kirsten Nelis

Kirsten Nelis

Leiderschap

Chris van der Krieke

Chris van der Krieke

Facebook adverteren

Chantal Vermeer

Chantal Vermeer

Teken je Toekomst

Joli Seelen

Joli Seelen

Branding

Simone Pluk

Simone Pluk

Online programma's

Marja Bazuin

Marja Bazuin

Mediteren & visualiseren

Simone Weert

Simone Weert

Website

Fleur Kriegsman

Fleur Kriegsman

Social Media

Marlieke Dul

Marlieke Dul

Video editten

Maar liefst 24 experts werkte mee om de 15 onderdelen te ontwikkelen voor onze trajecten. Onze trajecten zijn een alles-in-1 pakket op het gebied van (online) ondernemen. Alle parate kennis die je nodig hebt in je broekzak middels onze handige app. Inclusief 16 gastlessen t.w.v. 4000 euro en 17 bonussen t.w.v. 3000 euro! Daarnaast ontvang je onze Lanceertemplates t.w.v. 1000 euro.

Een jaar lang staan we aan je zijde om je te begeleiden bij de implementatie. Je krijgt een persoonlijke coach die je een jaar lang 1-op-1 begeleidt en die je (op werkdagen) binnen 24 uur inhoudelijk feedback en advies geeft. We starten met een Kick-start call om je snel op weg te helpen, vervolgens ontvang je 3 of 5 keer een 1-op-1 coachingsessie. Je krijgt toegang tot onze Focus-methode waardoor je Focuspunten opstelt en razendsnel nieuwe resultaten gaat behalen. Tijdens de maandelijkse implementatie challenges word je uitgedaagd om daadwerkelijk te gaan doen. Daarnaast ontvang je toegang tot het Support Team en krijg je inhoudelijk advies van professionals. Geen avonden meer zoeken naar je antwoorden via Google maar binnen 24 uur een antwoord op je vragen.  

 

De meest complete Business opleiding van Nederland & Belgie

Start je droombedrijf 

Je wilt graag je eigen bedrijf starten maar weet nog niet goed waarin. Je hebt 101 ideeën en besluit iedere keer dat je het nu echt gaat doen (totdat er weer iets tussen komt). Deze cursus is voor jou wanneer je voorzichtig wilt starten. Je wilt proeven van het ondernemerschap en ontdekken welk bedrijf er bij jou past. Je wilt het het liefste zelf uitvogelen en hebt nog niet voldoende geld om te kiezen voor het Startup traject. Deze ‘doe-het-zelf’ cursus is uitermate geschikt voor jou. 

Startup traject

Je wilt niets liever dan je eigen bedrijf starten. Je staat te poppelen om te starten en wilt dit direct goed aanpakken. Je weet dat wanneer je investeert in de juiste begeleiding je sneller resultaat behaald en wilt graag 1-op-1 met een coach werken. Je wilt graag toegang tot een kant-en-klaar pakket waar je alle informatie vind die je nodig hebt om je eigen bedrijf te starten zodat jij binnen korte tijd kunnen leven van je bedrijf. Het Startup Traject past het beste bij jou. 

Groeitraject

Je bent al even ondernemer en wilt je bedrijf graag verder uitbouwen. Je wilt een team om je heen vormen zodat je niet alles meer zelf hoeft te doen. Jij wilt namelijk meer geld verdienen maar niet harder werken. Je zou niets liever willen dan een schaalbaar verdienmodel creëren zodat je kunt werken waar en wanneer je wilt. Je wilt de leider van jouw markt zijn en echte vrijheid ervaren in je bedrijf. Je weet dat je door 1-op-1 coaching het snelste resultaat gaat behalen. Het Groeitraject is hetgeen dat het beste bij jou past.  

Dé 15 onderdelen om een Succes bedrijf te bouwen

 Mindset

 Neem de Leiding!

✓ Creeer 10x meer resultaat

✓  Product creatie

✓ Reality check

 Doelgroep 

  (Online) Marketing

✓ Verdienmodel

✓ Strategie

✓ Website

✓  Financien 

✓ Lanceringen 

 Sales

  Management

 Opschalen

 

Profiteer nu van de actie met maar liefst 1500 euro korting!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Start je online Droombedrijf

495.00

Startup Traject

Aanbieding!

3,995.00 2,495.00

Groeitraject

Aanbieding!

4,995.00 3,495.00

ERVARINGEN VAN ANDEREN