Yay het is eindelijk zo ver! Ik vertrek naar Thailand.

Op zondag pak ik alle spullen in het appartement in Amsterdam in en natuurlijk ook voor mijn vakantie.  Ik vind het wel echt gek om al mijn spullen in te pakken in Amsterdam, ik denk dat ik Amsterdam stiekem wel een beetje ga missen. 

Op dinsdag is het eindelijk zo ver, we vertrekken naar Thailand. Door de sneeuw hebben we uiteindelijk vier uur vertraging gehad op Schiphol, we hebben twee uur lang in het vliegtuig gezeten op Schiphol voordat we de lucht in konden gaan. Na 20 uur reizen komen we uiteindelijk in Bangkok aan.

Op onze eerste dag in Bangkok belanden we op een foodfestival, waar we heerlijk hebben zitten picknicken. 

Op donderdag gaan we om 07:00 fietsen met Co van Kessel, dit werd door heel veel mensen op Instagram aangeraden. Na de fietstour ga ik nog even werken want ook dat moet gewoon gebeuren in Thailand, tijdens mijn reis hier wil ik je laten zien dat je en op reis kan zijn maar tegelijkertijd ook je bedrijf kan laten groeien. Ik geef je een kijkje achter de schermen.

Ik ben super benieuwd wat jij van mijn eerste vlog vanuit Thailand vond, laat je me het weten in de comments?

In de volgende weekvlogs gaat onze reis in Thailand verder, we zullen verder naar het noorden reizen. We gaan met de nachttrein naar Chiang Mai, daarna reizen we door naar Pai om vervolgens naar het zuiden van Thailand te gaan om de stranden te bezoeken. 

Heb jij je al geabonneerd op mijn kanaal? Dan krijg je elke week een notificatie als mijn nieuwe vlog live staat.

Bedankt voor het kijken! Volg Dutch Girlboss op:

Facebook: https://www.facebook.com/groups/dutchgirlboss/

Instagram: https://www.instagram.com/dutchgirlboss/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFUAA-5hmYYfW5duiph8i6g

Edit: Marlieke Media