In deze weekvlog vieren wij het Chinese nieuw jaar In Chiang Mai. Waar we ook wat lokale lekkernijen proeven.

We beginnen de week met een scooterrit door Pai. Alleen zijn we gestrand door een lekke band?! Gelukkig hebben we wel een hele gezellige lunch en kunnen we zelfs nog de grot in Pai bezoeken.

Op zondag rijden we met de bus van Pai terug naar Chiang Mai.

Ik heb deze week een heerlijk beauty dagje ingepland, ik laat mijn wimpers liften, nagels doen en haar wassen en föhnen.

Deze week heb ik onder andere een ontzettende toffe workation masterclass opgenomen.Ik reis nu natuurlijk zelf 5 weken door Thailand en ik ga mijn reis verlengen met 4 weken, om waarschijnlijk naar de Filipijnen te gaan. Dat betekend dat ik 9 weken non stop werk en woon in het buitenland. Hier heb ik dus een online masterclass over gemaakt voor de members van de Dtuch Girlboss Academy hoe ik dat allemaal heb gedaan en welke voorbereidingen ik daarvoor heb genomen. Wil jij ook kans maken om toegang te krijgen tot deze exclusieve video training? Kijk dan snel naar deze instagram post:https://www.instagram.com/p/BtnRD2WlT8u/

Vanuit Chiang Mai vliegen we verder naar Krabi. In Krabi hebben ze de mooiste stranden, die we ook zeker in de volgende weekvlog gaan bezoeken.

hIk ben super benieuwd wat jij van mijn nieuwe weekvlog vond, laat je me het weten in de comments?

Vergeet ook zeker volgende week niet naar mijn nieuwe weekvlog te kijken, in de volgende weekvlog gaan we verschillende stranden en eilanden bezoeken.

Bedankt voor het kijken! 

Facebook: https://www.facebook.com/groups/dutchgirlboss/

Instagram: https://www.instagram.com/dutchgirlboss/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFUAA-5hmYYfW5duiph8i6g

Edit: Marlieke Media