Deze week staat er een toffe week op de planning, zo bezoek ik met Delia de Goaldiggers club.

Op maandag werk ik nog even heel hard maar daarna heb ik bijna geen afspraken meer in mijn agenda staan voor dit jaar, wil je weten waarom ik hiervoor gekozen heb? Ik leg het je allemaal uit in deze nieuwe weekvlog.

Dinsdag heb ik een ontzettend toffe coachings sessie gehad met mijn Next Level klant, ik begeleid Delia en Sylvia bij hun business om écht next level te gaan groeien. Zij zijn de afgelopen jaren enorm hard gegroeid met hun salon in Purmerend en ik help ze met het creëren van meer structuur en processen zodat ze nog verder kunnen door groeien.

Lijkt jou dit nou ook tof, ben jij echt al een gevorderde ondernemer? Ben je al wat verder en heb je bijvoorbeeld ookal personeel in dienst of echt al een flinke omzet waar je nog meer uit wilt halen? Wil je meer leren over strategie? Dit traject gaat echt over next level ondernemen over werken aan je business in plaats van heel hard in je bedrijf te werken zodat je veel meer vrijheid ervaart. Herken jij je hier helemaal in? Stuur me dan even een berichtje want ik heb nog plek voor 1 next level klant in 2019.

Op woensdag middag komt er een journalist van het Haarlems dagblad lang om mij te interviewen.
Zij komt langs omdat ik dus ben genomineerd als Haarlemmer van het jaar! Hoe bizar is dat, super tof. Ik vind het zo cool dat ik steeds meer een stem krijg over vrouwelijk ondernemerschap. Dat maakt mij zo gelukkig dat er steeds meer aandacht komt voor vrouwelijk ondernemerschap.

Verder ga ik natuurlijk ook deze week weer langs de kapper. Mijn lieve vriendinnetje Evelyne die interieur styliste is komt langs, zij gaat ons helpen om van onze woonkamer en de vide een nog mooier plekje te maken. Daarnaast ben ik ook aanwezig bij de Vision Board XXL Day als business coach om de deelnemers te helpen met hun business ideeën en hoe ze hun business kunnen laten groeien.

Kijk je weer mee naar mijn week? Ik ben heel erg benieuwd wat je er van vond laat je me het weten in de comments!

Vergeet ook zeker volgende week niet naar mijn nieuwe weekvlog te kijken.

Heb jij je al geabonneerd op mijn kanaal? Dan krijg je elke week een notificatie als mijn nieuwe vlog live staat.

Bedankt voor het kijken! Volg Dutch Girlboss op:

Facebook: https://www.facebook.com/groups/dutchgirlboss/

Instagram: https://www.instagram.com/dutchgirlboss/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFUAA-5hmYYfW5duiph8i6g

Edit: Marlieke Media