Yes, de vliegtickets zijn geboekt op 22 januari vlieg ik samen met mijn broer naar Thailand toe!

Mijn hele week staat dan ook in het teken van het voorbereiden van mijn reis naar Thailand, we zijn in Thailand tot 25 februari  dus er moet veel geregeld worden. 

Dinsdag ben ik helemaal vergeten te vloggen, OEPS! Ik had in de middag een aantal leuke afspraken staan, onder andere met een member van de Dutch Girlboss Academy zij had de challenge van deze maand gewonnen. Als je de challenge van de Dutch Girlboss Academy wint, dan win je een lunch met mij en gaan we samen sparren over jouw business. Hoe tof is dat?!

Ik ben achter de schermen hard bezig geweest met het updaten van de website voor de Dutch Girlboss Academy 2019. 

Ik kan jullie alvast een sneak preview geven we gaan binnenkort namelijk starten met groeigesprekken, we zijn bezig met een aantal coaches die voor mij gaan bellen. Ik vind het heel erg tof!! Ik kan deze gesprekken niet meer allemaal zelf voeren, hoe leuk ik het ook vind. Want in 2019 willen we gewoon VEEL meer vrouwen gaan helpen met de hele toffe methode die we hebben staan. Om dit te kunnen bereiken moet je wel andere mensen aannemen, dus dat hebben we gedaan. 

Je kan vanaf nu aanmelden voor een groeigesprek: www.dutchgirlboss.nl/groeigesprek

Op vrijdag staat er een ontzettend leuk interview op de planning met Artjanna Harkhoe, ik word geïnterviewd voor haar Succesverhalen Podcast.

Na het interview ga ik lunchen met Milan een member van de Dutch Girlboss Academy. Met Milan heb ik lekker gespard over haar bedrijf en we hebben ontzettende toffe dingen bedacht. Wil je meer weten over Milan, kijk dan zeker even op haar website: www.skinconfidence.nl

Kijk je weer mee naar mijn week? Ik ben heel erg benieuwd wat je er van vond laat je me het weten in de comments!

Vergeet ook zeker volgende week niet naar mijn nieuwe weekvlog te kijken, vanaf volgende week neem ik je namelijk mee op reis naar Thailand!

Heb jij je al geabonneerd op mijn kanaal? Dan krijg je elke week een notificatie als mijn nieuwe vlog live staat.

Bedankt voor het kijken! Volg Dutch Girlboss op:

Facebook: https://www.facebook.com/groups/dutchgirlboss/

Instagram: https://www.instagram.com/dutchgirlboss/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFUAA-5hmYYfW5duiph8i6g

Edit: Marlieke Media